Céges ajándéktárgyak munkatársak számára

Hamarosan itt a karácsony? Ünnepség lesz a cégnél? Valakinek születésnapja van és szeretnéd meglepni valami aprósággal? Akkor nem is kell tovább keresned, hiszen bőven akad olyan ajándéktárgy, amire logó vagy akár fénykép kerülhet. Az internet világában ráadásul még kimozdulnod sem kell hozzá otthonról.

Ebben a cikkben ötletekkel szolgálunk, hogy mivel lepheted meg egy munkatársadat!

Milyen ajándékot válassz?

Mindig van olyan alkalom, amikor a cég vezetősége a dolgozókat szeretné meglepni valami aprósággal, esetleg egy munkatársnak adnál egy humoros felirattal ellátott tárgyat. A mai technológiának hála szinte bármire lehet személyes üzenetet tenni. Lássuk, hogy miből érdemes válogatnod!

Feliratos bögrék

Talán elcsépeltnek hangzik, azonban egy fényképes bögre még mindig tökéletes megoldás, ha valakit meg akarsz lepni. Mivel teát vagy kávét szinte mindenki iszik, egy személyre szabható pohár sosem lesz felesleges és haszontalan. Arra viszont mindenképpen ügyelj, hogy mi kerül rá. Tetethetsz rá fényképet, figurát, feliratot, de akár céges logóval is elláthatod. Ezáltal tökéletes meglepetés lesz a munkatársak vagy dolgozók számára. Ajándékozhatod akár a főnököd számára is, főként, ha érti a viccet, hiszen egy humoros feliratos bögre sose jön rosszul, ha nem tudod, mit adj át egy felsőbb vezető számára.

Személyre szabott pulóverek és pólók

Szintén tökéletes megoldás egy pulóver vagy egy felső, amire szinte bármi kerülhet. A Babylonajandek.hu-nál válogathatsz többek között az állatos, a sorozatos, a Forma 1-es, vagy éppen a motoros változatok között egyaránt. A minőségi anyagból készült darabok jól bírják majd a mindennapos viseletet, így a másik személy szívesen viseli majd akár munkába, akár otthon, de még vásárláshoz is. Egy pólónak vagy pulcsinak mindenki örül, hiszen sosincs belőle elég otthon.

Vászontáska

Napjainkban egyre többen törekednek arra, hogy csomagolásmentesen, vagy legalább a lehető legkevesebb zacskó felhasználásával menjenek vásárolni. Biztosan Neked is van olyan munkatársad, aki mindig mindenhova vászontáskával megy. Emellett ez a meglepetés kiváló megoldás céges ajándéknak karácsonyra. A dolgozók biztosan örömmel fogadnak egy ilyen apróságot, amely ingyen reklámfelületet biztosít a vállalat számára. A munkatársak ugyanis magukkal fogják vinni minden vásárlás alkalmával, így az arra közlekedők mind látni fogják majd, honnan jött és mit csinál. Két legyet egy csapásra, ez a feliratos vagy fényképes vászontáskák előnye.

Ajándék választás során azonban mindenképpen helyezz hangsúlyt a minőségre és a praktikumra. Ne akarj olyan meglepetést adni, aminek a másik nem veszi hasznát, ami esetleg két nap alatt tönkremegy.