Céges póló nyomtatás – tűnj ki a tömegből

Hogy miért jó választás a céges póló nyomtatás? Azért, hogy egyedi legyél, tükrözd céged arculatát és hogy ki tűnj a tömegből. A céges póló nyomtatás napjainkban is közkedvelt formája a csapatmunka és közös cél tükrözésének érdekében. Lehet komoly vagy vicces, üzenetet adhat át vagy reklámozhat. 

céges póló nyomtatás

Minden brand igyekszik egyedi lenni

A vállalkozások arra törekszenek, hogy olyan jellemző ismertetőjegyeik legyenk, amiket könnyedén eljuttathatnak célcsoportjukhoz marketingkommunikációjuk során. Ezáltal rövid idő alatt növelve az ismeretségüket és a vásárlók lojalitását.

A céges póló nyomtatás előtt fontos figyelembe vennünk, hogy minden célnak megfeleljen amit a vállalkozás kitűzött, életkortól és nemtől függetlenül jól mutasson a viselője a pólóban, valamint hogy tükrözze a márkát. Legyen az póló, pulóver vagy bármilyen más kiegészítő, a lényeg, hogy összhangban legyen a brand és a stílus.

Válassz úgy szín és logó összeállítást, hogy az elkészült darabok könnyedén párosíthatóak legyenek más ruhadarabokkal. 

Mitől lesz egyedi egy céges póló?

Attól, hogy az a dizájn, színvilág és megjelenés csak rátok jellemző. Oszd meg velünk elképzeléseidet, mi segítünk megvalósítani. Mindenre találunk megoldást, viseld az általad megálmodott egyedi pólót. 

Az egyedi tervezésű pólók lehetővé teszik a cégek számára, hogy egyedi stílusban és személyiséggel jelenjenek meg a nyilvánosság előtt. A céges pólók nyomtatása nem csak a külső megjelenés szempontjából fontos, hanem munkahelyi környezetben is hasznos lehet. Ezért kifejezetten fontos, hogy kellő figyelmet fordítson a pólók nyomtatására.

Céges pólók tervezése és nyomtatása

Az egyedi pólók tervezése és nyomtatása ma már könnyen és gyorsan megoldható. A cégeknek számos lehetősége van arra, hogy elkészítsék saját pólóikat. Egyes cégek saját tervezőket alkalmaznak, akik segítenek a megfelelő tervezés kialakításában, míg mások online tervezőeszközöket használnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a cég munkatársai vagy ügyfelei saját tervezéseiket készítsék el. 

A pólók nyomtatása különböző technológiákkal történhet, attól függően, hogy milyen tervezést kívánunk készíteni. Az egyszerűbb tervezéseket könnyedén lehet nyomtatni hagyományos tamponnyomással vagy szitanyomással, míg a bonyolultabb grafikákat és színátmeneteket digitális nyomtatással érdemes elkészíteni.

Hogyan lehet nekünk is saját céges pólónk?

Ha rendelkezel már megfelelő grafikai anyaggal, akkor készen állsz arra, hogy elkészüljön az egyedi megjelenésű céges pólód. Ezt követően már csak a nyomtatási folyamat van hátra, amiben készséggel állok a rendelkezésedre. Egységes designnal, céges logóddal ellátva a te igényeid szerint készítem el a céges pólókat.

A webshopban előre meghatározott színekből tudsz választani a számodra szimpatikusak közül. A pólók férfi és női kivitelben egyaránt megtalálhatók a kínálatban. Továbbá lehetőséged van kapucnis pulóver, kötény, baseball sapka vagy láthatósági mellény logóztatására is. A Melós Póló palettáján kizárólag tartós és tökéletes minőségű darabokat találhatsz, amikben garantáltan nem kell csalódnod. Bízz bennünk és rendeld meg nálunk a cég számára szükséges emblémázott termékeket!

Nálunk nincsen minimális rendelési mennyiség, így a kisvállalkozóknak is tudunk feliratozott és emblémázott ruhákat gyártani. Fontosnak tartjuk támogatni a fejlődő vállalkozásokat, így nekik is lehetőséget adunk arra, hogy a dolgozóik egységes öltözékben jelenhessenek meg. Fizetni a weboldalunkon bankkártyával tudsz, de a számlát átutalásos fizetéssel és utánvéttel is kiegyenlítheted.

Kérdésed lenne rendeléssel kapcsolatban? Írj az alábbi emailre: info (kukac) melospolo.hu