Egyedi póló készítés

Az egyedi póló készítés számos vállalkozás fontos része a reklámtevékenységeik során. Az egyik legfontosabb szempont a céges pólók készítése során, hogy a pólók hatékonyan kommunikálják az üzenetüket, és ezzel elérjék a kívánt hatást. Lássuk milyen módszerek léteznek egyedi póló készítés terén.

Pólónyomás neked és célközönségednek

Egyedi póló készítés akár neked, akár célközönségednek mindig egy felelősségteljes döntés, ugyanakkor szeretnéd gyorsan, gördülékenyen és jó minőségben kézhez kapni? Számos online tervező biztosít segítséget abban, hogy azt kapd amit szeretnél. Minden más esetben grafikusi segítséggel érheted el a céljaid. A póló kiválasztásánál fordítsd figyelmet annak anyagára, színére és tartósságára. A pólón található embléma vagy üzenet tükrözze a vállalkozásod, terméked és/vagy szolgáltatásod mondanivalóját.

Milyen póló nyomtatási eljárások léteznek?

Számos kivitelezési mód létezik az egyedi pólók készítésekor. Ezek közül mégis az alábbiak a legfelkapottabbak:

  • Transzfernyomás (tintasugaras vagy lézeres nyomtatóval)
  • Flex és Flock fólia (fóliázás, hőprés)
  • Szublimációs eljárás (ajándéktárgyak)
  • Szita nyomás
  • DTF fólia
  • Digitális textil nyomtatás

Egyik legkorszerűbb eljárás jelenleg a digitális póló nyomás

Ez a póló nyomási technológia jelenleg a legkorszerűbb, ami az utóbbi években rengeteget fejlődött, ezzel is kiszolgálva a felmerülő igényeket. Az eljárás során a póló a nyomtató gépbe kerül, amire egy szoftveren keresztül közvetlenül kerül rá a vízbázisú póló nyomó tintával a kiválasztott egyedi minta vagy felirat. Nincs darab szám mennyiségi korlát és akár pár perc után átveheted az egyedi pólódat.

Hol adhatsz le rendelést egyedi póló készítésre?

Engedd meg, hogy segítsek ebben, és átvegyük tőled a feladat nagyját. Ha rendelkezel már megfelelő grafikai anyaggal, akkor készen állsz arra, hogy elkészüljön az egyedi megjelenésű céges pólód. Ezt követően már csak a nyomtatási folyamat van hátra, amiben készséggel állok a rendelkezésedre. 

A webshopban előre meghatározott színekből tudsz választani a számodra szimpatikusak közül. A pólók férfi és női kivitelben egyaránt megtalálhatók a kínálatban. Továbbá lehetőséged van kapucnis pulóver, kötény, baseball sapka vagy láthatósági mellény logóztatására is. A Melós Póló palettáján kizárólag tartós és tökéletes minőségű darabokat találhatsz, amikben garantáltan nem kell csalódnod. Bízz bennünk és rendeld meg nálunk a cég számára szükséges emblémázott termékeket!

Nálunk nincsen minimális rendelési mennyiség, így a kisvállalkozóknak is tudunk feliratozott és emblémázott ruhákat gyártani. Fontosnak tartjuk támogatni a fejlődő vállalkozásokat, így nekik is lehetőséget adunk arra, hogy a dolgozóik egységes öltözékben jelenhessenek meg. Fizetni a weboldalunkon bankkártyával tudsz, de a számlát átutalásos fizetéssel és utánvéttel is kiegyenlítheted.

Kérdésed lenne rendeléssel kapcsolatban? Írj az alábbi emailre: info (kukac) melospolo.hu