A Melós Póló termékek kínálata

Webshopunkban céges emblémázott pólókat és ruhadarabokat rendelhet, akár egyedi megoldással is.  A termékek viselésével sokkal komolyabbnak és hitelesebbnek tűnik majd a cég , ráadásul egységesebb hatást kelt majd a vendégek, ügyfelek, illetve a vásárlók körében. Válasszon minket, válassza az egyediséget!

A termékek kínálata

Ha szeretnéd, hogy a saját és a dolgozóid öltözéke egységes arculatot tükrözzön, akkor érdemes szétnézned a széles palettánkon. Nálunk lehetőséged van céges pólókat, pulóvereket, illetve egyéb textil termékeket, ruházati cikkeket emblémáztatni. A Melós Póló palettáján kizárólag tartós és tökéletes minőségű darabokat találhatsz, amikben garantáltan nem kell csalódnod. Bízz bennünk és rendeld meg nálunk a cég számára szükséges emblémázott termékeket!

Logózott ruhadarabok vásárlása

Nálunk nincsen minimális rendelési mennyiség, így a kisvállalkozóknak is tudunk feliratozott és emblémázott ruhákat gyártani. Fontosnak tartjuk támogatni a fejlődő vállalkozásokat, így nekik is lehetőséget adunk arra, hogy a dolgozóik egységes öltözékben jelenhessenek meg. A megrendelések szállítását a GLS futárszolgálat végzi el, ami egységesen 1999 Ft a szállítási díj. A csomagokat igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzád, így nagyjából 4-10 munkanapon belül kézhez kaphatod az adott darabokat. Fizetni a weboldalunkon bankkártyával tudsz, de a számlát átutalásos fizetéssel és utánvéttel is kiegyenlítheted.

2022 © MELOSPOLO.HU | Minden jog fenntartva.

Készítette: WEBOSOFT