A Melós Póló termékek kínálata

Webshopunkban céges pólókat és céges ruházati cikkeket rendelhet, akár egyedi megoldással is. Az emblémázott felsők viselésével sokkal komolyabbnak és hitelesebbnek tűnik majd a cég , ráadásul egységesebb hatást kelt majd a vendégek, ügyfelek, illetve a vásárlók körében. Válasszon minket, válassza az egyediséget!

Ha olyan termékre lenne szükséged, amit itt nem találsz meg, jelezd az info@melospolo.hu e-mail címre és beszerezzük.

2023. Október 2.-tól árfolyamkorrekció miatt áraink emelkedni fognak. Az Október 1-ig beérkezett rendeléseket tudjuk teljesíteni jelenlegi árainkon.
Addig is használják a SZEPT10 kuponkódot és emblémáztassanak -10% kedvezménnyel (20.000Ft feletti kosáérték esetén alkalmazható)!

 

A céges pólók kínálata

Ha szeretnéd, hogy a saját és a dolgozóid öltözéke egységes arculatot tükrözzön, akkor érdemes szétnézned a széles palettánkon. Nálunk lehetőséged van céges pólókat, pulóvereket, illetve egyéb textil termékeket, ruházati cikkeket emblémáztatni. A Melós Póló palettáján kizárólag tartós és tökéletes minőségű darabokat találhatsz, amikben garantáltan nem kell csalódnod. Bízz bennünk és rendeld meg nálunk a cég számára szükséges emblémázott termékeket!

Céges ruházat vásárlása

Nálunk nincsen minimális rendelési mennyiség, így a kisvállalkozóknak is tudunk feliratozott és emblémázott ruhákat gyártani. Fontosnak tartjuk támogatni a fejlődő vállalkozásokat, így nekik is lehetőséget adunk arra, hogy a dolgozóik egységes öltözékben jelenhessenek meg. A megrendelések szállítását a GLS futárszolgálat végzi el, ami egységesen 1999 Ft a szállítási díj. A csomagokat igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzád, így nagyjából 4-10 munkanapon belül kézhez kaphatod az adott darabokat. Fizetni a weboldalunkon bankkártyával tudsz, de a számlát átutalásos fizetéssel és utánvéttel is kiegyenlítheted.

2023 © MELOSPOLO.HU | Minden jog fenntartva.

Készítette: WEBOSOFT